Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Призначено нового керівника РАЕС

З вересня 1998 року Сергій Куроєдов працює на Рівненській АЕС.

energoatom.com.ua

Призначено нового керівника РАЕС

Тимчасово виконуючим обов’язки генерального директора Рівненської АЕС призначено Сергія Куроєдова

Відповідно до наказу №1511-к від 5 грудня 2019 року голови державного піджприємства «НАЕК «Енергоатом» тимчасово виконуючим обов’язки генерального директора Рівненської АЕС призначено Сергія Куроєдова.

Сергій Вікторович Куроєдов народився 15 листопада 1965 року в місті Кінель (Російська Федерація). Має дві вищі освіти: закінчив Самарський інститут інженерів залізничного транспорту за спеціальністю «автоматика, телемеханіка і зв’язок на залізничному транспорті» та Одеський Національний політехнічний університет за спеціальністю «атомна енергетика».

Трудову діяльність розпочав у 1982 році слюсарем локомотивного депо на залізниці. Працював на різних робітничих та інженерно-технічних посадах у рефрижераторному флоті та метрополітені.

Попереднього керівника РАЕС Павла Павлишина Кабінет Міністрів призначив тимчасово виконуючим обов’язки президента ДП «НАЕК «Енергоатом» замість Юрія Недашковського, якого звільнили через неефективний менеджмент, підозру у розкраданні державних коштів і постійне невиконання фінансових планів. 

У 1995 році переїхав до міста-супутника Рівненської АЕС - Кузнецовська, де до 1998 року працював на підприємстві «Електропівденмонтаж».

З вересня 1998 року Сергій Куроєдов працює на Рівненській АЕС. Пройшов щаблі кар’єрного росту від начальника дільниці управління електричних мереж, начальника цього ж управління, виконувача обов’язків головного інженера управління теплоенергозабезпечення, начальника управління до заступника головного інженера із загальностанційних об’єктів. З листопада 2013 року Сергій Вікторович – заступник генерального директора з капітального будівництва – начальник управління капітального будівництва Рівненської АЕС.

Нагадаємо, попереднього керівника РАЕС Павла Павлишина Кабінет Міністрів призначив тимчасово виконуючим обов’язки президента ДП «НАЕК «Енергоатом» замість Юрія Недашковського, якого звільнили через неефективний менеджмент, підозру у розкраданні державних коштів і постійне невиконання фінансових планів.

Тим часом Юрій Недашковський звернувся до окружного адміністративного суду Києва з проханням скасувати відповідне розпорядження уряду. Крім цього, він просить суд заборонити уряду та міненерго приймати рішення, оголошувати і проводити конкурсний відбір на посаду президента «Енергоатому».

Валентин Ставський


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel