Курси НБУ $ 41.45 € 46.11
У Луцьку вручать диплом Книги рекордів України 7-річному книголюбу

Впродовж трьох років хлопчик ділиться відгуками про прочитані дитячі книги на YouTube.

Фото з соцмереж

У Луцьку вручать диплом Книги рекордів України 7-річному книголюбу

Це відбудеться під час зустрічі з Галиною Вдовиченко і Володимиром Калішем на презентації книги «Котохатка»

У наш стрімкий час комп'ютерів, інтернету і електронних ґаджетів починаєш особливо цінувати неповторне тепло паперових сторінок захопливої книги. І привчати дитину до книг, до читання потрібно змалку, коли закладаються основоположні підвалини особистості маленької Людини. Особливо позитивно впливає на формування читацьких смаків і переваг безпосереднє спілкування з авторами — письменниками і поетами, публіцистами і блогерами, людьми, які своїми талантом і творчістю творять великі й маленькі світи...

Ділиться відгуками про прочитані дитячі книги на YouTube. З мамою записали близько 190 оглядів.

15 грудня, о 15.00 у Луцькій  книгарні «Є» під час заходу відбудеться фіксація рекорду і вручення диплому Книги рекордів України наймолодшому в Україні (7 років) модератору зустрічей з дитячими письменниками, дитячому волонтеру у літературній діяльності з популяризації прочитаних книг Володимиру Калішу.

Володимир Каліш, учень 2-го А класу НВК «Гімназія №14 імені Василя Сухомлинського».

Впродовж трьох років ділиться відгуками про прочитані дитячі книги на YouTube. Разом з мамою записав близько 190 оглядів.

Був запрошений до прямого ефіру телепрограми «Ранковий гість», двічі записував огляди для телерубрики «Прочитати«на UA:Волинь.

На ІІ Міжнародному літературному фестивалі «Фронтера» був наймолодшим волонтером та модератором автора Івана Андрусяка.

Неодноразово розповідав про книги широкій аудиторії — у своєму класі, на Літературній кав'ярні з вчителями гімназії, де навчається, у Волинській обласній бібліотеці для дітей.

Telegram Channel