Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
«36 і 6 котів»: творчість заради життя

Запрошуємо лучан та гостей міста на виставу

Творча Studio Natali Zhuravlova

«36 і 6 котів»: творчість заради життя

Сьогодні, 16 грудня о 18:00 на сцені Волинського академічного обласного українського музично-драматичного театру імені Тараса Григоровича Шевченка відбудеться прем’єра музичної вистави «36 і 6 котів»

Вистава створена за книгою Галини Вдовиченко «36 і 6 котів-детективів». Це неймовірна детективна історія про талановитих котів та жвавих, дружніх, життєрадісних собак.

Вхід на виставу – благодійний внесок.

Прем`єра відбудеться в межах благодійного проекту «Творчість заради життя», який в сьоме пройде на сцені Волинського академічного облмуздамтеатру ім. Т. Г. Шевченка. Засновниками та організаторами проекту є Волинська обласна бібліотека для юнацтва та Благодійна організація «Творчість заради життя». Проект проходить за підтримки Управління соціальних служб у справах сім`ї, дітей та молоді Луцької міської ради. Партнери проекту – «Культурна фундація «ОБЕРЕГИ», Товариство Польського Мистецтва «Барви Кресові».

В межах проекту, Волинська обласна бібліотека для юнацтва та «Інтеграційна студія розвитку для дітей з інвалідністю» при управлінні соціальних служб для сім`ї, дітей та молоді проведуть майстер-класи з виготовлення новорічних іграшок і прикрас, які можна буде придбати перед прем`єрою на благодійному ярмарку. Виручені кошти будуть перераховані КП «Ласка» для допомоги чотирилапим мешканцям.

Вхід на виставу – благодійний внесок.

Запрошуємо лучан та гостей міста на виставу
Запрошуємо лучан та гостей міста на виставу

 

 

Джерело: Творча Studio Natali Zhuravlova
Telegram Channel