Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Презентували книгу Петра Троневича «Оповідання з давньої історії Луцька»

Книжку передадуть у бібліотеки міста та надійде у продаж.

lutskrada.gov.ua

Презентували книгу Петра Троневича «Оповідання з давньої історії Луцька»

Розпочався захід із перформансу юних акторів театральної майстерні «ДогориДригом», які почергово зачитували уривки з книжки

Розпочинаючи зустріч, начальник управління туризму та промоції міста Катерина Теліпська зауважила, що Петро Троневич є дослідником історію Луцька та Волині. Він є автором монографії «Луцький замок», історичної розвідки «Волинь у сутінках української історії XIV-XVI століть», історичного нарису «Великий князь Дмитрій-Любарт і його сучасники». А нині презентували уже друге видання книги «Оповідання з давньої історії Луцька», інфоромує Луцька міська рада.

Книжка містить 41 оповідання, які знайомлять читача з історією міста. Художній образ книзі надав Олександр Качановський. 

Воно з'явилось на світ у Волинському обласному редакційно-видавничому підприємстві «Надстир'я». Книжка містить 41 оповідання, які знайомлять читача з історією міста. Художній образ книзі надав Олександр Качановський.

Участь у заході взяв секретар міської ради, виконувач повноважень міського голови Григорій Пустовіт. Він привітав Петра Троневича із знаменною подією — вихід у світ нової книги.

Telegram Channel