Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Свято прийшло до вихованців Волинського обласного спеціалізованого будинку дитини

Діти віддячили усмішками і танцями з піснями.

ДПС Волині

Свято прийшло до вихованців Волинського обласного спеціалізованого будинку дитини

Про подарунки подбали податківці

З нагоди Дня Святого Миколая подарунки від колективу волинських податківців для вихованців Волинського обласного спеціалізованого будинку дитини керівнику закладу Володимиру Алейнікову вручив в.о. начальника Головного управління ДПС у Волинській області Олег Гирикович.

Незмінний упродовж майже 45 років головний лікар спеціалізованого закладу для дітей з ураженнями центральної нервової системи Володимир Алейніков  в ході міні-екскурсії розповів шефам про нові методики реабілітації діток з особливими потребами та роботу спеціалістів Центру ранньої медичної реабілітації дітей, що працює у закладі.

Тематичну виставу-концерт для гостей дітки з особливими потребами разом з вихователями підготували з нагоди Дня Святого Миколая.

А от переконатися в успіхах лікарів, педагогів, логопедів, психологів та вихованців-дошкільнят шефи, котрі завітали цього дня в гості до малечі, змогли в ролі глядачів святкового концерту. Тематичну виставу-концерт для гостей дітки з особливими потребами разом з вихователями підготували з нагоди Дня Святого Миколая.

«За щоденною складною працею високопрофесійного колективу Волинського обласного спеціалізованого будинку дитини долі дітей, які потребують особливого піклування, догляду та спеціальних реабілітаційних заходів, особливо у перші роки життя. Коли бачиш радісну малечу, котра впевнено демонструє всі звичні вміння здорових діток, розумієш, що колектив Волинського обласного спеціалізованого будинку дитини щоденно дбає про краще майбутнє для своїх вихованців. Приємно, що кожного разу, коли ми відвідуємо заклад, тут говорять про дітей, які після труднощів реабілітації  вже виховуються у повноцінних сім’ях чи дитячих будинках сімейного типу. Це і є найкраща оцінка якості роботи колективу реабілітаційного закладу»,- розповів в.о. начальника Головного управління ДПС у Волинській області Олег Гирикович. 

 

 Посадовець підкреслив, що колектив волинських податківців завжди залишатиметься у переліку шефів Волинського обласного спеціалізованого будинку дитини.

Тож, предмети особистої гігієни та побутова хімія, передані від колективу волинських податківців цього разу будинку дитини, допоможуть персоналу закладу в обслуговуванні малечі з особливими потребами, а іграшки і розвиваючі ігри дітки отримали від Святого Миколая відразу після святкового ранку, на який традиційно запрошують представників організацій, котрі надають шефську допомогу.

Telegram Channel