Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Нардеп з Волині обурений, чому «Слуга народу» перерозподіляє кошти громад

Чи підтримають політика колеги-мажоритарники?

Ігор Гузь

Нардеп з Волині обурений, чому «Слуга народу» перерозподіляє кошти громад

Їх отримають східні регіони, а також місто Кам‘янське, звідки родом Президент

Про це інформує Ігор Гузь на своїй сторінці у фейсбуці. «У середу Кабмін на своєму закритому засіданні перерозподіляє 1,8 мільярда гривень з коштів із місцевих бюджетів на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій, - повідомив парламентар. – Простіше кажучи - забирає ці кошти з кожної області, з тисяч об‘єктів... І перерозподіляє на інші об‘єкти. Наприклад, 347 мільйонів для міста Покровськ Донецької області (тримаємо в пам‘яті 6 голосів групи Ахмєтова за закон про продаж землі), або ж 269 мільйонів гривень для міста Кам‘янське (теж видно комусь треба подякувати в регіоні, звідки родом Президент).

Наприклад, 347 мільйонів для міста Покровськ Донецької області (тримаємо в пам‘яті 6 голосів групи Ахмєтова за закон про продаж землі), або ж 269 мільйонів гривень для міста Кам‘янське (теж видно комусь треба подякувати в регіоні, звідки родом Президент).

На моє питання, що це за підходи? Які критерії? Як це розуміти представникам місцевого самоврядування, в яких кошти вилучають, прем‘єр Гончарук каже, що цей процес координує фракція «Слуга народу», а саме - Давид Арахамія. І всі питання до нього... Непогана координація на 1,8 мільярда гривень. Треба на курси записатися... Так і живемо....» - йдеться у дописі Ігоря Гузя.

У Верховній раді волинський політик звернувся до прем’єр-міністра України з відповідним запитанням. Олексій Гончарук зазначив, що уряд це питання розглянув, але наразі це питання «ми не випускаємо». 

Telegram Channel