Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
У Луцьку зведуть висотку до 54 метрів

Замовником будівництва є товариство з обмеженою відповідальністю «Єврохолдінг».

ua.depositphotos.com

У Луцьку зведуть висотку до 54 метрів

Будівництво багатоквартирного житлового будинку з торгово-офісними приміщеннями запланували у мікрорайоні вулиць Рівненської та Дубнівської

Про це пише Інформаційне агентство Волинські Новини.

Містобудівні умови та обмеження для проектування нового будівництва багатоповерхового житлового будинку з вбудовано-прибудованими торгово-офісними приміщеннями на вулиці Рівненській, 4 у Луцьку затвердили наказом управління містобудування та архітектури Луцької міськради. Замовником виступає товариство з обмеженою відповідальністю «Єврохолдінг».

Згідно з передпроектними розробками гранично допустиму висотність будинку визначили на рівні 54 метрів.

Цільове призначення земельної ділянки – для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку з об’єктами торгово-розважальної та ринкової інфраструктури. Категорія земель – землі житлової та громадської забудови, відповідає детальному плану території житлового кварталу між вулицями Рівненською та Дубнівською, затвердженому рішенням виконкому Луцької міськради від 7 березня.
Згідно з передпроектними розробками гранично допустиму висотність будинку визначили на рівні 54 метрів. Максимально допустимий відсоток забудови земельної ділянки – 30%, максимально допустима щільність населення в межах житлової забудови – 150 осіб на гектар. Серед планувальних обмежень – санітарно-захисна зона об’єктів транспорту. Існуючі інженерні мережі розташовані за межами земельної ділянки.

 

 

 

 

Джерело: Волинські новини.
Telegram Channel