Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Погода на четвер, 26 грудня: трішечки запахне зимою

Щоправда, на кучугури снігу розраховувати не доводиться...

Фото: Главком

Погода на четвер, 26 грудня: трішечки запахне зимою

Синоптики прогнозують близьку до нуля температуру й мокрий сніг

Якою буде погода на Волині завтра:

26 грудня у Луцьку буде хмарно з проясненнями. Невеликий дощ та мокрий сніг. Видимість 2-4 км. Вітер північно-західний, 7-12 м/с. Температура вночі 0 - 2 тепла, вдень 1- 3 тепла.

На теренах Волинської області синоптики також прогнозують хмарну з проясненнями погоду. Вночі невеликий дощ та мокрий сніг, вдень місцями невеликий дощ та мокрий сніг. На дорогах місцями ожеледиця. Видимість 2-4 км. Вітер північно-західний, 7-12 м/с. Температура вночі від 2 морозу до 3 тепла, вдень від 1 морозу до 4 тепла.

Найтепліше 26 грудня було у 1983-му році – плюс 6,5 градуса, найхолодніше – у 1961-му році – мінус 21,7 градуса.

Народний прогноз погоди:

26 грудня вшановується пам’ять святих Євстратія і Авксентія. У народі говорили, що «святий Євстрат сонечку радий». За погодою перших 12-ти днів, які йдуть за днем Спиридона (25 грудня), передвіщали погоду кожного із 12-ти місяців року, що наступає. Так 26 грудня відповідає січню, 27 — лютому, 28 — березню і т. д. до Різдва, яке вкаже на погоду в грудні Нового року. Всі ці спостереження уважно записувались і завдяки їм люди знали чого очікувати від кожного місяця нового року.

Прогноз погоди на післязавтра:

27 грудня теж буде хмарно з проясненнями. Місцями невеликий дощ з мокрим снігом. Вітер північно-західний, 7-12 м/с. Температура протягом доби від 1 морозу до 4 тепла.

 


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel