Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
У Рівному чорти поплутали 59-річного дядька на «Ниві» – просто на «зебрі» допустив наїзд на 30-річну жінку та її шестирічну доньку (фото)

Як же ж так?!

Фото: Відділ комунікації поліції Рівненської області

У Рівному чорти поплутали 59-річного дядька на «Ниві» – просто на «зебрі» допустив наїзд на 30-річну жінку та її шестирічну доньку (фото)

Потерпілих доправили до лікарні

Повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду із потерпілими на вулиці Чорновола в обласному центрі надійшло до поліції сьогодні, 26 грудня, о 13:50, повідомляє Відділ комунікації поліції Рівненської області.   

Поліцейські на місці події попередньо встановили, що 59-річний рівнянин, керуючи автомобілем «ВАЗ 21310», на нерегульованому пішохідному переході допустив наїзд на 30-річну жінку та її шестирічну доньку. 

59-річний рівнянин, керуючи автомобілем «ВАЗ 21310», на нерегульованому пішохідному переході допустив наїзд на 30-річну жінку та її шестирічну доньку. 

Медики у дівчинки діагностували закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, гематому та забій ноги, а у її мами — численні забої. Їх обох доставили до лікарні.  

Водій за результатами освідування був тверезий. 

Слідчі за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху розпочали досудове розслідування у кримінальному провадженні за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України. 


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel