Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Ковельський центр соцслужб для сім'ї, дітей та молоді зробили у 2019-му багато добрих справ

Інна Третяк: рік 2019, був дуже насичений на події, проєкти, багато пройдено та підкорено.

facebook.com/Інна Третяк

Ковельський центр соцслужб для сім'ї, дітей та молоді зробили у 2019-му багато добрих справ

Провели понад 125 заходів (акцій, лекцій, бесід, квестів, розважальних програм, тренінгів, семінарів, соціологічних досліджень), які мали на меті популяризацію здорового способу життя та зниження протиправної, поведінки серед молоді, допомога сім'ям, які стали жертвами домашнього насильства, які опинилися у скруті, сім'ям, які захищали та захищають нашу Батьківщину

Про це інформує на своїй сторінці у фейсбуці очільниця центру Інна Третяк

Як йдеться у повідомленні, охопили понад 6500 осіб. Безліч тем, які є начасі у сучасному суспільстіві ми намагалися донести до різних категорій населення - «ВІЛ/СНІД», «Туберкульоз», «Булінг», «Гендерна рівність», « Домашнє насильство», « Торгівля людьми», «Права дітей», «Здоровий спосіб життя», «Толерантність до осіб з особливими потребами» та ін. Тим самим прагнули зробити наше місто комфортнішим, захищеним, кращим.

5 сімей і 5-ро хлопців пройшли семиденний курс реабілітації у Боснії та Герцоговині за кошти волонтерів

У 2019 році нам вдалося започаткувати благодійний проєкт « РУХ ЗА ЖИТТЯ» ( очільник Алла Семенюк), який дозволив відкрити нові можливості у сфері духовної реабілітації ветеранів АТО. ( 5 сімей і 5-ро хлопців пройшли семиденний курс реабілітації у Боснії та Герцоговині за кошти волонтерів). Завдяки співпраці з ГО « Зігрій душу» провели кілька практичних семінарів для учасників АТО та їх сімей, які передбачали роботу з психотрапевтом та арт-терапевтичну годину.
2019 рік був насичений на нові знання та враження. Ми організували та провели навчальні тренінги запросивши у наше місто відомих спеціалістів своєї справи: Марценюк Тамару, кандидатку соціологчних наук, доцентка кафедри соціології Національного університету «Києво-Могилянська академія», гендерну експертку Української гельсінської спілки з прав людини, правозахисника, голову правління громадської організації « Волес +», Віктора Вальчука , очільницю ГО «Волинські перспективи» Ніну Пахом’юк. За що ми їм надзвичайно вдячні! - зазначає Інна Третяк.

2019 був багатий на благодійні акції та добрі справи. Разом з волонтерами, однодумцями, друзями, вдалося охопити допомогою понад 100 сімей, які перебувають у складних життєвих обставинах. Допомога у лікуванні дорослих та дітей. Допомога речами першої необхідності для малечі ( колиски, візочки, підгузки, каші, одяг, іграшки, взуття, засоби гігієни та ін.) та їх батьків ( взуття, одяг, продукти, побутова техніка), медичне приладдя для людей з особливими потребами, для когось це було вкрай необхідним та стало справжнім порятунком.

 Інна Третяк подякувала усім, хто підтримував проекти Ковельського центру соцслужб для сім'ї, дітей та молоді і побажала ковельчанам у Новому році теплого, домашнього затишку, радості та добра у сім’ях, Любові, Надії, Віри іміцного здоров’я.

Telegram Channel