Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Ахтем ЧИЙГОЗ: «Кримські татари залишаються в російських тюрмах тому, що нинішня влада намагається умиротворити Путіна»

«Для Путіна спротив кримських татар – це той подразник, який не дозволяє остаточно насолодитися анексією Криму».

Фото eurosolidarity.org.

Ахтем ЧИЙГОЗ: «Кримські татари залишаються в російських тюрмах тому, що нинішня влада намагається умиротворити Путіна»

«Але вони знають, за що сидять. Вони борються. Для них мета – це деокупація Криму, Крим знову має бути з Україною»

У списках для так званого обміну немає кримських татар, ув’язнених на окупованому півострові тому, що нинішня влада намагається догодити Путіну, а для нього спротив кримських татар – це той подразник, який не дозволяє остаточно насолодитися анексією Криму. Так прокоментував в ефірі телеканалу «Прямий» перебіг обміну народний депутат з фракції «Європейська Солідарність» Ахтем Чийгоз (на фото), інформує eurosolidarity.org.

«Я думаю, що з такими безпринципними поступками Путіну і не може бути в цих списках кримських татар, які для Путіна є ось тим подразником по Криму, і не може він ніяк заволодіти Кримом. Тому тут, щоб розраховувати на звільнення кримських татар, потрібно мати інші позиції – я маю на увазі владу України – мати дуже великий тиск на Путіна, а його ми зараз не спостерігаємо», – зазначив Ахтем Чийгоз.

«Щоб розраховувати на звільнення кримських татар, потрібно мати інші позиції – я маю на увазі владу України – мати дуже великий тиск на Путіна, а його ми зараз не спостерігаємо».

«Влада прагне такими принизливими методами домагатися результату в обміні заручників, і тому, що у нас зараз концентрація тиску наших союзників на Путіна фактично не має такої сили, тому, на жаль, хлопцям ще доведеться сидіти в тюрмах. Але вони знають, за що сидять. Вони борються. Для них мета – це деокупація Криму, Крим знову має бути з Україною», – наголосив Чийгоз.

Telegram Channel