Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
У Горохові відкрили центр обслуговування споживачів природного газу нового формату (Фото)

Центр у Горохові є шостим в області.

Леся ВЛАШИНЕЦЬ

У Горохові відкрили центр обслуговування споживачів природного газу нового формату (Фото)

Знакова подія стала потрібним подарунком усім жителям району від колективу працівників Горохівсь-кої дільниці Володимир-Волинського відділення АТ «Волиньгаз», очолюваного старшим майстром Рус-ланом Свідерським. Керівник прокоментував, що відкриття Центру стало ще одним кроком на шляху до простих та сучасних відносин між службою газу та її клієнтами

Просторо, світло, затишно, чисто, словом, по-європейськи фешенебельно – це  скаже про нововідкритий ЦОП кожний, хто переступить його поріг. Задля такого блага для споживачів горохівські газовики невпізнанно реконструювали чимале приміщення. У день відкриття офісу на одному  зі столів красувалися Євангеліє і хліб.  Вишуканість  інтер’єру підкреслювали  оранжево-білі кольори, а передноворічну святковість – таких  самих барв кульки  і оригінальна ялинка.

Перші клієнти зручно вмостилися в зоні очікування з кулером  на шикарних диванчиках. У ній є доступ до  wi-fi, а отож і можливість одразу скористатися онлайн-послугами.

 

 Знаковість урочистості підкреслив приїзд поважних гостей. Вітання всім жителям Горохівщини з новим благом, із Новорічно-Різдвяними святами адресував голова правління АТ «Волиньгаз» Мирослав Коротя.  Головний газівник Волині  разом із колегами з райцентру радів, що  Центр у Горохові є наразі уже шостим в області, а загалом  увійшов у першу сотню нововідкритих в Україні.  

Пан Мирослав  з приємністю пригадав, як у свій час дарував керівникам  району моток труби з написом « Газифікація Горохівщини – 100 відсотків!» , наголосив, що спілкування з ними повсякчас є конструктивним. 

 

 Із привітністю,  притаманною працівницям Горохівської дільниці Володимир-Волинського відділення АТ «Волиньгаз», ведуча свята, фахівець по роботі зі клієнтами Світлана Семенюк запросила до слова і  начальника сектору Національної  комісії, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики  (НКРЄ),  Андрія Козачука. Взаємну вдячність  керівництву «Волиньгазу»  за результативну співпрацю висловили   в.о.голови райдержадміністрації Андрій Розтока і заступник голови районної ради Віталій Клемба.

Головний газівник Волині  разом із колегами з райцентру радів, що  Центр у Горохові є наразі уже шостим в області, а загалом  увійшов у першу сотню нововідкритих в Україні.  

Місію перерізання символічної стрічки сприйняли за честь Мирослав Коротя, Руслан Свідерський, Андрій Розтока і Віталій Клемба.  Відтак настоятель Свято-Миколаївського храму м.Горохова о.Роман Янів здійснив обряд освячення приміщення. Духовний наставник горохівчан відзначив похвалою традицію колективу розпочинати кожну нову справу щирою молитвою, а милозвучних хористів, які допомагають йому звершувати цю молитву, і жартома, і всерйоз відрекомендував першими відвідувачами офісу нового формату.

 

 У Лесі Андрійчук і Світлана Семенюк – фахівців, які здійснюватимуть  прийоми  клієнтів, дізналася, що в Центрі надається повний перелік послуг. Від простих – як-то інформація по особовому рахунку та надання споживачеві необхідних довідок, до таких складних як оформлення документів для підключення газового обладнання, його ремонту та ін.

Старший майстер Горохівської дільниці Володимир-Волинського відділення АТ «Волиньгаз» Руслан Свідерський прокоментував, що головне завдання очолюваного ним колективу – це створення максимального комфорту для споживачів природного газу і мінімум проблем в під час безперебійного і безаварійного газопостачання.

За першу консультацію, отриману в новому офісі, дякувала поважна роками Поліна Довгаль. 

Джерело: Леся ВЛАШИНЕЦЬ
Telegram Channel