Курси НБУ $ 39.40 € 42.34
Волинський краєзнавець показав незвичне яблуко

Купили яблучко в Луцьку.

Петро КРАВЧУК

Волинський краєзнавець показав незвичне яблуко

Весняний плід яблуні зрісся з молодим - він виріс після того, як теплої осені повторно зацвіло дерево і зав'язався осінній плід

Про це на своїй сторінці у фейсбуці написав  краєзнавець з Любешівщини Петро Кравчук. 

«Бачив багато різних незвичайних яблук. А ось таке – вперше! Подивіться – воно й справді унікальне! Бо зрослися плоди вже після того, як теплої осені повторно зацвіла яблуня і зав'язався осінній плід. І ось це невеличке зелене осіннє яблучко чомусь пригорнуло яблуко, яке росло ще з весни. І вони – зрослися щічками, - написав Петро Кравчук.

І що цікаво, що яблуко добре збереглися у своєму первинному вигляді (адже навіть обидві плодоніжки вціліли до цього часу).

– Передала це диво природи мені перед самим Новим роком Альона Матюк із Седлищ. І що цікаво, що яблуко добре збереглися у своєму первинному вигляді (адже навіть обидві плодоніжки вціліли до цього часу). Розповіла, що купили його з яблуками на оптовому складі в Луцьку. Замітили, коли перебирали яблука в магазині. І тоді продавчині сказали, що «потрібно це яблуко передати Петру Кравчуку, щоб він про нього розповів».

Я часто отримую подібні повідомлення і запрошення, коли люди зустрічаються з чимось незвичайним. Адже знають, що потім описую природні дива в газетних та журнальних публікаціях та своїх книгах. І про них згодом дізнаються тисячі допитливих читачів. Тому принагідно дякую усім моїм шанувальникам за довіру! А ще – вітаю з Новим роком!» - інформує Петро Кравчук.

Telegram Channel