Курси НБУ $ 39.00 € 42.16
Багатодітну родину привітали союзянки

Володимир – волинські союзянки – у домі багатодітної родини Бучковських

Фото Роксолани Вишневич

Багатодітну родину привітали союзянки

З нагоди новорічно – різдвяних свят до великої гарної родини Бучковських з Володимир – Волинського завітали несподівані гості. Одинадцять хлопчиків та дівчаток, яких виховує мама Наталія, вітали союзянки княжого  міста Віра Чайковська та Оксана Поле

Вони в задушевній розмові цікавилися успіхами дітей, висловили їм сердечні побажання, передали солодощі, фрукти та цінні дарунки. Пані Наталія подякувала за увагу й турботу до їхньої сімї.

Вони в задушевній розмові цікавилися успіхами дітей, висловили їм сердечні побажання, передали солодощі, фрукти та цінні дарунки.

Варто сказати, що невгамовні, ініціативні жінки з Союзу українок Володимир – Волинщини роблять чимало корисних справ на теренах міста і району, проводять безліч патріотичних заходів, де пропагують національні цінності, українське слово, пісню. Цього разу їхній візит - це продовження спільної благодійної акції посестер із Об’єднання українських жінок в Німеччині, де головою є славна українка пані Марія Ковалишин, та Союзу українок України. 

Роксолана Вишневич.

Telegram Channel