Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Слідство зненацька вирішило проводити експеримент за участю Юлії Кузьменко, яку підозрює у вбивстві Павла Шеремета

Запитань поки набагато більше. ніж відповідей...

Фото: Українська правда

Слідство зненацька вирішило проводити експеримент за участю Юлії Кузьменко, яку підозрює у вбивстві Павла Шеремета

Адвокат стверджує, їм не дали ознайомитися із матеріалами справи, а також не відкрили відео по якому мають проводити слідчий експеримент

Адвокат Владислав Добош заявляє, що у справі вбивства Павла Шеремета слідчі проводять слідчий експеримент із його підзахисною, підозрюваною Юлією Кузьменко.

Про це повідомляє Українська правда з посиланням на Facebook-сторінку адвоката Владислава Добоша.

Добош наголосив, що експеримент потрібно проводити о 2.40 ночі, оскільки саме такий час вказаний на відео з камер спостереження.

«Я без десяти 17.00 отримав на електронну пошту від Бирка (Василь Бирко, слідчий – ред.) повідомлення, про те, що сьогодні (у четвер – ред.) о 18 годині буде проводитися слідчий експеримент. Це при тому, що вони не надали нам ознайомитися із матеріалами справи, не відкрили відео по якому мають проводити слідчий експеримент», - заявив Владислав Добош.

Добош також заявив, що дії слідчих є незаконними. Він розповів, що йому досі не надали всі матеріали справи, зокрема ті, що стосуються камер і самого експерименту. Добош наголосив, що експеримент потрібно проводити о 2.40 ночі, оскільки саме такий час вказаний на відео з камер спостереження. Водночас, він сказав, що прибуде на 18:00 до МВС.

Telegram Channel