Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
У Ковелі модернізували шаховий клуб дитячо-юнацької спортивної школи

До послуг спортсменів 24 спеціальні столи, кожен з них обладнаний двома шаховими дошками, сучасними електронними годинниками, новими  фігурами.

kovelrada.gov.ua

У Ковелі модернізували шаховий клуб дитячо-юнацької спортивної школи

У комплексній ДЮСШ ім.Євгена Кондратовича напередодні Нового року запрацював оновлений шаховий клуб

Тепер любителі інтелектуального спорту опановуватимуть його ази та демонструватимуть свої вміння під час змагань у сучасному приміщенні. До послуг спортсменів 24 спеціальні столи, кожен з них обладнаний двома шаховими дошками, сучасними електронними годинниками, новими  фігурами, інформує Ковельська міська рада.

Усі роботи проведено та придбано меблі, інвентар за кошти міського бюджету. Тепер одночасно 48 чоловік може грати у шахи, що досить зручно, особливо під час чемпіонатів.

Тепер одночасно 48 чоловік може грати у шахи, що досить зручно, особливо під час чемпіонатів. 

Як розповідає тренер Олена Черняк, майстерності гри в шахи навчається майже півсотні дітей. Нині умови для занять значно поліпшились. За її словами, колись Ковель приймав всеукраїнські турніри.  Знову з’явилась така можливість: у школі є чудовий просторий спортзал, необхідний інвентар. Тож  цю традицію можна буде відродити. 

Привітав юних шахістів, які зібрались на свій святковий турнір, заступник міського голови Ігор Прокопів. Він подякував спортсменам, тренерам за прекрасні результати, успішні виступи на обласних змаганнях. 

А потому юні шахісти взялись шукати правильні ходи та атакувати суперників у партіях і боротись за перемогу у змаганнях.

Telegram Channel