Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Хто з ковельчан у черзі на квартиру

Громадська комісія взяла на соціальний квартирний облік дівчинку, позбавлену батьківського піклування.

kovelrada.gov.ua

Хто з ковельчан у черзі на квартиру

Відбулося чергове засідання громадської комісії з житлових питань, яке провів перший заступник міського голови Ковеля Михайло Гетьман

Начальник відділу обліку, розподілу та приватизації житла Ніна Іваненко ознайомила присутніх із заявами 16-річної Софії Б., позбавленої батьківського піклування, та її прийомних батьків-вихователів щодо взяття дівчини на соціальний  квартирний облік. Розглянули документи, що підтверджують такі права заявниці, й вирішили підготувати проєкт відповідного рішення для затвердження виконавчим комітетом, повідомляє kovelrada.gov.ua.

Водночас п’ятеро осіб було знято з квартирної черги. Двоє – за їхніми особистими заявами: одна родина придбала житло, у двох сталися зміни у складі сім’ї.

Ознайомили присутніх із заявами 16-річної Софії Б., позбавленої батьківського піклування, та її прийомних батьків-вихователів щодо взяття дівчини на соціальний  квартирний облік.

Задовольнили клопотання Ковельського міськрайонного суду про виключення зі списку службового житла квартири в будинку № 1 по вул.Грушевського у Ковелі в зв’язку з відсутністю потреби у такому її використанні.  Підтримали рішення первинної профспілкової організації  ВСП «Ковельська дистанція колії»  про взяття громадян на  квартирний облік за місцем роботи. 

З усіх розглянутих питань відділом обліку, розподілу та приватизації житла  будуть напрацьовані проєкти рішень і представлені на засідання виконавчого комітету.

Telegram Channel