Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
За побиття нардепа від Волині Ляшку світить 7 років

Цікаво, куди відправиться після суду Олег Валерійович – у велику політику чи за грати?

Фото espreso.tv.

За побиття нардепа від Волині Ляшку світить 7 років

А оператора, який все це фільмував, звинувачують у пособництві в насильстві над державним діячем

Національна поліція завершила досудове розслідування за фактом бійки між Олегом Ляшком і Андрієм Герусом у міжнародному аеропорту «Бориспіль». Про це повідомила прес-служба прокуратури Київської області.

Процесуальний прокурор визнав зібрані докази достатніми для складання обвинувального акта.

Якщо провину Ляшка доведуть у суді, йому може загрожувати до семи років позбавлення волі.

Нагадаємо, 6 листопада Олег Ляшко побився з Андрієм Герусом через поправки, що дозволила почати імпорт електроенергії з Росії (пізніше її скасували). Інцидент стався в приміщенні залу прийому міжнародних делегацій аеропорту «Бориспіль».

Інцидент стався в приміщенні залу прийому міжнародних делегацій аеропорту «Бориспіль».

Наступного дня поліція відкрила справу проти Ляшка за ст. 346 Кримінального кодексу (погроза або насильство щодо державного чи громадського діяча).

19 листопада Бориспільський міськрайонний суд відпустив Ляшка на поруки народних депутатів Вікторії Сюмар і Михайла Волинця, інформує lb.ua.

4 грудня також було обрано запобіжний захід другому фігуранту справи – охоронцю-помічнику Ляшка Євгенові Стипанюку, який знімав на відео його бійку з народним депутатом Андрієм Герусом. Його теж відпустили під особисту поруку народних депутатів Олексія Кучеренка і Михайла Волинця. Йому закидають ч. 5 ст. 27, ч. 2 ст. 346 – пособництво в насильстві над державним діячем.

 

Telegram Channel