Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
У партії Порошенка відреагували на скандальний візит до України «співуна окупантів» Dr. Alban

"Да какая разніца!"

Фото: Гордон

У партії Порошенка відреагували на скандальний візит до України «співуна окупантів» Dr. Alban

Особисту протекцію цьому надав Володимир Зеленський

Депутат партії «Європейська солідарність», головою якої є п'ятий президент України Петро Порошенко, Володимир Ар’єв вважає, що Володимир Зеленський ще раз довів: йому байдужий Крим, він готовий здавати українську територію і потакати окупантам.

Він незаконно відвідував окупований Крим, а наприкінці року на запрошення «95-го кварталу» виступив у новорічному шоу, передає сайт партії.

Про це політик написав у своєму Facebook, коментуючи особисте втручання Зеленського у роботу прикордонної служби України задля в’їзду шведського виконавця Dr. Alban. Він незаконно відвідував окупований Крим, а наприкінці року на запрошення «95-го кварталу» виступив у новорічному шоу, передає сайт партії.

«Черговий співун окупантів особистою протекцією Зеленського допущений в Україну. Він ще раз довів: йому байдужий Крим, він готовий здавати українську територію і потакати окупантам. Мало того, президент одноосібно порушив закон, який встановлює пряму відповідальність іноземних громадян за відвідання окупованої частини України в незаконний спосіб. І з цього приводу юристи мають вже подавати в ДБР заяву про злочин», – впевнений Ар’єв.

Telegram Channel