Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
«Закривати очі на порушення українських кордонів – це сприяти легітимізації анексії Криму»

«Не допустимо здачі України!»

Фото eurosolidarity.org.

«Закривати очі на порушення українських кордонів – це сприяти легітимізації анексії Криму»

Фракція «Європейська Солідарність» підготувала низку запитів до СБУ і президента Зеленського щодо порушення українського законодавства і дозволу на в’їзд в Україну особам, які підтримали анексію, публічно називають анексований РФ півострів спірною територією і виступали на окупованій українській землі

Про це повідомила співголова фракції Ірина Геращенко (на фото), інформує eurosolidarity.org.

«Зокрема, мова йде про актора «Сватів» Федора Добронравова (нагадаю, серіал повернувся на наші блакитні екрани після зміни влади, а тепер і «кримнаші» до нас в гості пруться). Й щодо Dr. Alban, який виклав у мережу фото з президентом і подякував йому, що той в обхід заборони допоміг в’їхати в Україну», – зазначила Ірина Геращенко на своїй сторінці у мережі Facebook.

«Закривати очі на порушення українських кордонів – це сприяти легітимізації анексії Криму. Це неприпустимо. Неможливо навіть уявити собі, щоб будь-яка країна з такою легкістю прощала неповагу до територіальної цілісності і суверенітету, закривала очі на підспівувачів окупантів. А влада ще й знаходить час на зустрічі і фото з подібними персонажами», – наголошує співголова фракції.

«Неможливо навіть уявити собі, щоб будь-яка країна з такою легкістю прощала неповагу до територіальної цілісності і суверенітету, закривала очі на підспівувачів окупантів».

Вона також нагадала, що знімальну групу телеканалу Міністерства оборони Російської Федерації після запиту «Європейської Солідарності» правоохоронці видворили з території України.

«Після нашого запиту до СБУ щодо журналістів «Звєзди» на Майдані, їх таки видворили з України. Це правильно», – переконана Геращенко.

Telegram Channel