Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Нелегальна подорож «туристів» завершилась на українському кордоні (Фото)

«Туристів» з Індії, Ефіопії та Туреччини затримали на українському кордоні

Державна прикордонна служба України

Нелегальна подорож «туристів» завершилась на українському кордоні (Фото)

Упродовж доби співробітники Держприкордонслужби на підступах до держрубежу затримали чотирьох нелегальних «гостей»

 

 Під час патрулювання ділянки відділу «Веселе», реалізуючи  інформацію дільничного інспектора, наряд затримав двох чужинців. Особи намагалися незаконно потрапити з Росії в Україну. Згодом з'ясувалося, що чоловіки 1991 та 1999 років народження є громадянами Індії. Як інформує сайт Держприкордонслужби, у пошуках кращого життя, іноземці вирішили потрапити до нашої країни незаконним шляхом.

Чотирьох «туристів» затримано в адміністративному порядку за спробу порушення державного кордону.

Іншого пішого мандрівника, але з Ефіопії, правоохоронці затримали на українсько-польському кордоні. Інформацію про появу в прикордонні невідомого військовослужбовцям відділу «Шегині» надали оперативні співробітники. Невдовзі розшукуваного було знайдено. Ним виявився громадянин Ефіопії 1986 року народження. З’ясувалося, що іноземець цього ж дня в пішому порядку слідував до Польщі через пункт пропуску «Шегині». Однак у зв’язку із відсутністю візи, його не пропустили правоохоронці суміжної держави. Втім, мрія про життя в країнах ЄС пересилила, і іноземець спробував незаконно дістатись закордону.

 
 

Крім того, співробітники відділу «Рава-Руська», також реалізуючи інформацію колеги, затримали «мандрівника» з Туреччини. Іноземця зупинили неподалік населеного пункту Рата.

Чотирьох «туристів» затримано в адміністративному порядку за спробу порушення державного кордону. Їх подальшу долю вирішить суд.

Джерело: Державна прикордонна служба України.
Telegram Channel