Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Серед загиблих у авіакатастрофі  – 15 українців

Літак розбився невдовзі після вильоту з Тегерана.

obozrevatel.com

Серед загиблих у авіакатастрофі – 15 українців

На борту літака Boeing 737 авіакомпанії МАУ, який вранці 8 січня розбився в Ірані, перебувало 177 осіб

Як повідомили джерела OBOZREVATEL, загиблі українці – два пасажири і 13 членів екіпажу. Іранські рятувальники знайшли обидві чорні скриньки літака МАУ.

РНБО заявила, що на сьогодні підтверджена інформація про 168 пасажирів, які пройшли реєстрацію на рейс, і про 9 членів екіпажу (всього 177 осіб).

Іншими пасажирами на борту Boeing 737 були іноземні громадяни:

громадяни Ірану - 71
громадяни Канади - 73
громадяни Німеччини - 4
громадяни Великобританії - 3
громадяни Швеції - 8
громадяни Афганістану - 6

При цьому РНБО заявила, що на сьогодні підтверджена інформація про 168 пасажирів, які пройшли реєстрацію на рейс, і про 9 членів екіпажу (всього 177 осіб). За їхніми даними серед загиблих - 11 українців. 

Український літак Boeing 737 авіакомпанії «Українські авіалінії» розбився незабаром після вильоту з аеропорту Тегерана (Іран).

Попередньо встановлено, що тіла загиблих в катастрофі українського лайнера Boeing 737, який впав біля аеропорта Тегерана, буде складно впізнати через високий ступінь пошкоджень.

Як повідомляє агентство Tasnim., літак прямував до Києва.

Посольство України в Ірані заявило, що, за попередньою інформацією, літак розбився внаслідок аварії двигуна через технічні причини. Посольство наголошує, що наразі версія теракту виключається. Наразі не зрозуміло, чи пов'язаний інцидент з протистоянням Ірану та США.

Telegram Channel