Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
На батьківщині Лесі Українки заохочують творчість дітей

Волинь-нова

На батьківщині Лесі Українки заохочують творчість дітей

У Колодяжному, що на Ковельщині, дбають про розвиток нових обдарувань в декоративно-прикладному мистецтві. Тут уже традиційним стало проведення конкурсу дитячої творчості «Ялинкова іграшка»

Малий зал Колодяжненського центру культури, дозвілля та спорту в ці дні рясніє дитячими виробами. Розмаїття творчих робіт школярів та вихованців дитсадків вражає. У конкурсі взяли участь 96 конкурсантів у трьох вікових категоріях та двох номінаціях: «Новорічна композиція» та «Ялинкова іграшка». Були представлені вироби з бісеру, глини, дерева, лози, соломи, трави, тканини, паперу, солоного тіста та інших матеріалів. Всі учасники конкурсу нагороджені грамотами, а переможці – призами.

Конкурс засвідчив творчий підхід дітей, використання новітніх технік декоративно-прикладного мистецтва.

 

 Привертали увагу колективні роботи дошкільних закладів – «Журавлик» с.Колодяжне та «Сонячний промінчик» с.Уховецьк, учнів 8-го класу с.Черемошне, учнів 4 та 5 класів с.Колодяжне. Конкурс засвідчив творчий підхід дітей, використання новітніх технік декоративно-прикладного мистецтва. А головне те, що у громаді плекають таланти, повідомляє сайт Колодяжненської ОТГ.

 

 

Telegram Channel