Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
У Горохові колядували батьки діточок церковної школи

У Свято-Вознесенському храмі м.Горохова під час Різдвяного Богослужіння.

Фото Лесі ВЛАШИНЕЦЬ.

У Горохові колядували батьки діточок церковної школи

Щойно небесна Різдвяна Зоря сповістила людям своїм сяйвом про народження Божого Сина, як українці поспішили в храми по-християнськи радіти цій найгарнішій на землі новині

У Свято-Вознесенському храмі міста Горохова теж ще на світанні  сонечком сяяла щира молитва декана Горохівського деканату, настоятеля храму о.Андрія Сидора і клірика цього храму о.Валерія Братуня. Разом із церковними хорами парафіяни, здавалося,  серцями співали улюблені колядки. 

Зазвичай  церква-матінка  бачить і чує віншувальниками  вихованців о.Андрія Сидора.  Цьогоріч Господь втішався, що і  батьки в ім’я Спасителя поєднали свої таланти і почуття людинолюбства.

Ніби відчуваючи, що церковній родині настільки любо співати в святині, що й додому не спішиться, цю прегарну  традицію продовжив гурт колядників. Молоді чоловіки і жінки  завітали привітати мирян із святами зі  Зіркою й дзвіночками, прибрані у вишиті блузи й сорочки, файно пов’язані хустками-гуральками. Хтось із парафіян відразу здогадався, а хтось і ні, що вперше в такій іпостасі  дарували радість віршованими побажаннями й милозвучним співом мами й тати діточок, які навчаються в церковній школі. Зазвичай  церква-матінка  бачить і чує віншувальниками  вихованців о.Андрія Сидора.  Цьогоріч Господь втішався, що і  батьки в ім’я Спасителя поєднали свої таланти і почуття людинолюбства.

Telegram Channel