Курси НБУ $ 39.00 € 42.16
У Ковелі побували благодійники з німецького міста-партнера Вальсроде

 Міський голова Олег Кіндер та секретар міської ради Віра Федосюк зустрілись з представниками благодійного товариства «Допомога дітям Ковеля».

Ковельська міська рада

У Ковелі побували благодійники з німецького міста-партнера Вальсроде

Щороку під час новорічно-різдвяних свят у Ковель приїжджають представники товариства «Допомога дітям Ковеля» на чолі з його головою Міхаелем Хааке з німецького міста-партнера Вальсроде

Ці добродії долають сотні кілометрів, щоб подарувати радість маленьким ковельчанам. Безліч пакунків з солодощами та іграшками знайшли у ці дні своїх власників. 

Програма німецьких «санта клаусів» на кілька днів була розписана. Вони побували в громадській організації «Реабілітаційний центр», дитячих садках №6 та №7. Їх радо зустрічали в ГО Спарта», центрах соціально-психологічної реабілітації дітей та комплексної реабілітації дітей з інвалідністю.

 

 Не оминули  увагою стареньких, які мешкають у відділенні стаціонарного догляду територіального центру соціального обслуговування.
 Міський голова Олег Кіндер та секретар міської ради Віра Федосюк зустрілись з представниками благодійного товариства «Допомога дітям Ковеля». Під час розмови Олег Олексійович подякував голові товариства Міхаелеві Хааке та його команді за їх чуйні серця, доброчинну діяльність та прекрасну організацію відпочинку для юних ковельчан.

Гості з Німеччини також привезли гостинці хлопцям і дівчатам, які там уже проводили канікули. Відвідали їх вдома, поспілкувались з рідними.

Нагадаємо, що 28 років поспіль діти з малозабезпечених, багатодітних сімей їздять на відпочинок у це місто.
Міхаель Хааке зазначив, що у Вальсроде влітку знову зустрічатимуть ковельських школярів. До їх приїзду уже ведуть активну пдготовку.

Гості з Німеччини також привезли гостинці хлопцям і дівчатам, які там уже проводили канікули. Відвідали їх вдома, поспілкувались з рідними.

 

 80 пакунків напередодні Різдва вручили ковельським дітям. Захід відбувся у Палаці учнівської молоді. Яскраву пісенну програму там представили вихованці Руслани Шацької — учасники студії естрадного співу «Зорепад».

Начальник служби у справах дітей Жанна Вельма подякувала німецьким друзям за турботу і подарунки, а також висловила сподівання на подальшу співпрацю.

Також делегація побувала в народному домі «Просвіта», де їх вітав фольклорний гурт «Намисто», який виступав три роки тому у Вальсроде. 

 

Джерело: Ковельська міська рада.
Telegram Channel