Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
А ви вже сказали: «ДЯКУЮ!!!»?

Cлова вдячності – це знаки уваги, вони є усними «погладжуваннями» і здатні зігріти своєю теплотою.

Фото central-ua.tv.

А ви вже сказали: «ДЯКУЮ!!!»?

11 січня в світі та Україні відзначають День «Спасибі» або День Подяки

Світле свято було ініційоване з подачі міжнародних миротворчих спільнот, інформує УНІАН. Слова вдячності, сказані з добрими намірами, володіють потужною енергетикою і здатні матеріалізуватися в хороше самопочуття, знімають депресивні почуття і змушують знову і знову робити гарні вчинки.

Вперше жест подяки офіційно згадувався в 1586 році у французькому словнику.

У XVI столітті, в праслов’янській мові з’явився аналог словосполучення: диякон Авакум, замість прийнятого «дякую» ввів побажання «дай Богъ». Згідно етимології, слово несе в собі народження знак, символ удачі, зв’язок чоловічої та жіночої сутності, тандем землі і неба. Вимовлене з щирою інтонацією слово активує закладений в неї зміст і дарує сильну частку позитива та добра.

Вимовляючи «дякую», ви дякуєте саму Долю, Бога, пронизуючи не тільки того, до кого слова звернені, але і свою власну ауру.

Вимовляючи «дякую», ви дякуєте саму Долю, Бога, пронизуючи не тільки того, до кого слова звернені, але і свою власну ауру.

Психологи вважають, що слова вдячності – це знаки уваги, вони є усними «погладжуваннями» і здатні зігріти своєю теплотою.

Найсвітліше свято в році насичене світлом, теплом, відкритістю і щирістю побажань. Щодня кожен житель планети Земля вимовляє десятки раз слова подяки. Але в знаменний день, символ свята звучить особливо часто.

Скористайтеся приводом і подякуйте батькам, друзям, членам сім’ї просто так, за те, що вони є, люблять і цінують вас. Не обмежуйте побажання тільки знаменною датою.

 

Telegram Channel