Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Новий рік на Ратнівщині відкрив синочок священника

Здоров'я малечі!

Pixabay

Новий рік на Ратнівщині відкрив синочок священника

За 7 перших днів 2020-го року у пологовому відділенні центральної районної лікарні, народилося 7 діток: чотири хлопчики і три дівчинки

Торік за 7 перших днів року на світ появилося аж 16 хлопчиків та дівчаток, а це на 9 більше, аніж нині.

Другого січня опівдні появився на світ синочок Олесі Подвальної, матушки височненського священника.

Рахунок народжень відкрив хлопчик, син священника. Як повідомляє лікар акушер-гінеколог Ярослав Мельник, другого січня опівдні появився на світ синочок у Олесі Подвальної, матушки Височненського священника. Це друга дитина у їхній сім’ї. Братика вдома зустріла сестричка.

Цього ж дня, але вже у вечері, народився також хлопчик у Тетяни Поліщук, жительки с. Заброди. А вже третього січня порадували батьків і не тільки їх двійнятка-дівчатка, яких народила Зоряна Капітула з Велимчого. Вага першої дівчинки 2 кілограми 140 грамів, ріст 43 сантиметри, а другої значно більша: 2 кілограми 900 грамів, ріст 46 сантиметрів.

4 та 5 січня у пологовому відділенні було затишшя. А вже 6 січня на світ появився хлопчик у Марії Маковецької з Прохода, 7 січня - також хлопчик у Оксани Ліхван з Поступеля, та дівчинка у Наталії Матвіюк з Гірник. Усі вони мають хорошу вагу та хороший зріст.

Всього у минулому році у пологовому відділенні центральної районної лікарні на світ появилося 546 хлопчиків та дівчаток, а у попередньому, 2018, році - на 42 діток більше – 588.

Валентина БОРЗОВЕЦЬ

Telegram Channel