Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Волинською кукурудзою смакують... у Китаї

Анатолій Никонюк створив потужне аграрне підприємство.

Волинський обласний центр зайнятості

Волинською кукурудзою смакують... у Китаї

«Єдиний засіб утримати державу незалежною від будь-кого – це сільське господарство. Володійте ви хоч усіма багатствами світу, якщо вам нічим харчуватися – ви залежите від інших»

Цю думку Жана-Жака Руссо поділяє Анатолій Никонюк, керівник товариства з обмеженою відповідальністю «Городище». Господарство займається вирощуванням зернових культур (крім рису), бобових культур і насіння олійних культур (основний). Пан Анатолій з когорти тих керівників, хто повсякчас вболіває за долю товариства й села. Очоливши ще у 80-х роках минулого сторіччя створене на базі колишньої бригади місцеве сільгосппідприємство, він вдихнув у нього нове життя, доклав великих зусиль, щоб «Городище» й сусідні – Григоровичі та Мартинівка – відродилися, а колишній колгосп став потужним аграрним підприємством, одним із найкращих в області.

Продукція його сільгосппідприємства користується популярністю не лише на території України, але й за її межами.

Анатолій Никонюк вважає пріоритетом у своїй діяльності турботу про повноцінне функціонування закладів, що є на території Городищенська сільська рада. Особливу увагу він приділяє поліпшенню соціально-побутових умов працівників підприємства та жителів сіл, на території яких господарює. Саме цілеспрямованість і наполегливість, а ще вміння долати труднощі та не падати духом допомогли досягти всього того, що господарник має нині. Продукція його сільгосппідприємства користується популярністю не лише на території України, але й за її межами. Каже, що кукурудзу «Городища» їдять і в Китаї.

Луцька районна філія Волинського обласного центру зайнятості тісно співпрацює з СГ ТОВ «Городище», адже частину працівників забезпечують сезонною роботою, після закінчення якої звертаються в нашу службу. Від цих людей чуємо лише позитивні відгуки про їхнього керівника та умови праці. «Бажаємо Анатолію Никонюку та його численному колективу процвітання, масштабних можливостей, світлих перспективних горизонтів та безсумнівних успіхів в усіх починаннях», - йдеться у дописі Волинського обласного центру зайнятості у фейсбуці.

 

 

Telegram Channel