Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
На Маневиччині перевірили використання батьками «дитячих» коштів

Провели інформаційну роботу.

Маневицька районна державна адміністрація

На Маневиччині перевірили використання батьками «дитячих» коштів

Учора відбувся спільний виїзд працівників Маневицького районного центру соціальних служб для сім`ї, дітей та молоді та служби у справах дітей Маневицької райдержадміністрації по сім`ях Куклинської сільської ради, з метою проведення профілактичної роботи та проведення перевірок цільового використання державної допомоги при народженні дитини

В ході роботи були відвідані сім`ї в складних життєвих обставинах та проведено перевірку цільового використання державної допомоги при народженні дитини. В ході здійснення профілактичної роботи перевірено умови проживання дітей, надано консультації з питань формування усвідомленого батьківства, виховання дітей без насильства, ведення здорового способу життя та поліпшення взаємин з оточуючим соціальним середовищем.

ході роботи були відвідані сім`ї в складних життєвих обставинах та проведено перевірку цільового використання державної допомоги.

На території даних сільських рад були розміщені інформаційно-довідкові листки про функціонування закладів соціального обслуговування у Волинській області та проводилась інформаційна кампанія з пошуку кандидатів в патронатні батьки, прийомні батьки та батьки-вихователі.

Джерело: Маневицька районна державна адміністрація
Telegram Channel