Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Двоє синів побили власних матерів, одна жінка померла

І як рука на матір піднялася?

vlasno.info

Двоє синів побили власних матерів, одна жінка померла

Такі дикі випадки сталися у Житомирській області

До Любарського районного відділення поліції надійшло повідомлення про смерть за місцем проживання 80-річної жительки с. Веселівка. Під час огляду тіла були виявлені ушкодження. Судово-медична експертиза засвідчила, що жінка померла від завданих їй травм. Поліцейські встановлюють усі обставини подій у рамках кримінальних проваджень.

Відтак відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань були внесені за ч.2 ст.121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) ККУ. Під час встановлення обставин з’ясувалась причетність до тяжкого злочину 39-річного сина загиблої.

Нині чоловік затриманий у порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України. За фатальне побиття старенької матері йому загрожує до 10 років позбавлення волі.

У Коростенському районі поліцейські встановлюють місцезнаходження 30-річного жителя одного із сіл, який обґрунтовано підозрюється у завданні тілесних ушкоджень своїй 48-річній матері. Уночі 14 січня жінка звернулась за медичною допомогою із черепно-мозковою травмою, вивихами кісток руки, забоями і гематомами. Правоохоронцям, які з’ясовували обставини, жінка пожалілась на свого сина.

Попередня правова кваліфікація події – ст.122 (Умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження) ККУ. Потерпіла знаходиться під наглядом лікарів.

Джерело: Житомир.info
Telegram Channel