Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Призначено директора Камінь-Каширського училища

Новий очільник закладу готовий до плідної роботи.

Камінь-Каширське вище професійне училище

Призначено директора Камінь-Каширського училища

З 9 січня 2020 року навчальний заклад очолює Корінчук Анатолій Миколайович

Відповідно до наказу управління освіти, науки та молоді Волинської обласної державної адміністрації від 08.01.2020 №03-к директором Державного професійно-технічного навчального закладу «Камінь-Каширське вище професійне училище» з 9 січня 2020 року було призначено Корінчука Анатолія Миколайовича.

З цим наказом трудовий колектив закладу ознайомив заступник начальника управління - начальник відділу професійно-технічної освіти та молодіжної політики Ткачук Олександр Олександрович.

З цим наказом трудовий колектив закладу ознайомив заступник начальника управління - начальник відділу професійно-технічної освіти та молодіжної політики Ткачук Олександр Олександрович. Новопризначений директор висловив сподівання на плідну співпрацю з колективом та подальший розвиток закладу освіти відповідно до перспективних напрямів реформування професійної (професійно-технічної) освіти в Україні.

Нагадаємо, попередній директор Камінь-Каширського Вищого Професійного Училища Бряник Василь Михайлович загинув у ДТП неподалік Луцька у грудні 2019-го.

Джерело: Камінь-Каширське вище професійне училище
Telegram Channel