Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Ар’єв: «Вимагаємо від СБУ не допускати в Україну російських гастролерів»

Володимир Ар'єв: СБУ має проявити принциповість!

ЄС.

Ар’єв: «Вимагаємо від СБУ не допускати в Україну російських гастролерів»

Якщо російські виконавці виступають перед окупантами в Криму чи підтримують анексію, нема чого їхати заробляти в Україні Про це написав народний депутат з фракції «Європейська Солідарність» Володимир Ар’єв на своїй сторінці в Facebook. Він повідомив, що відповідне звернення від групи народних депутатів було спрямоване до Служби безпеки України

«40 депутатів з 4 фракцій і груп звернулись до СБУ не допускати в Україну подібних персонажів (артистів, які підтримують окупацію частини України Росією – РЕД.) загалом, ну і зокрема громадян Російської Федерації, гастролерів Сєрова і Сюткіна, які вирішили, що можна одночасно вчиняти антиукраїнські дії і отримувати прибутки від концертів в Україні. Хай на Росії співають», – наголосив політик.

Це певний тест для Служби безпеки України, тому що рішення СБУ щодо цих гастролерів покаже всі реалії і внесе ясність.

І додав, що це певний тест для Служби безпеки України, тому що рішення СБУ щодо цих гастролерів покаже всі реалії і внесе ясність. «Ну і побачимо, чи готова СБУ проявити принциповість, як з «Воровайками», яким видали заборону. Чи ватні гастролери лізуть через свідому бездіяльність відповідальної установи», – додав він.

Також народний депутат наголошує, що концерти за участю таких персонажів містить небезпечні ризики і це варто враховувати. «Мушу в чергове попередити Службу безпеки України – у разі вашої бездіяльності, ці концерти спокійно не пройдуть. Це неважко передбачити», – зауважив політик.

 

 

 

Джерело: ЄС.
Telegram Channel