Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Володимирських школярів вчать вести бізнес

.Учням розказували, зокрема, про 7 способів знайти інвестора для впровадження бізнес-ідеї

Володимир-Волинська міськрада

Володимирських школярів вчать вести бізнес

Пояснюють ТОП-помилки бізнесменів-початківців та про онлайн-курси

У Володимирі-Волинському школярі продовжують вивчати основи ведення бізнесу.  15-го січня у приміщенні міської ради фіналісти конкурсу «Бізнес-ініціатива серед молоді» отримували новий досвід та знання про тенденції сучасного розвитку підприємництва, інформує сайт міськради.

Про 7 способів знайти інвестора для реалізації бізнес-ідеї, ТОП-помилки бізнесменів-початківців, онлайн-курси для підприємців учням розповіла доцент кафедри обліку і аудиту Східноєвропейського національного університету ім. Лесі Українки Іванна Матвійчук.

Волонтер Корпусу Миру Лейла Марі Олунд та головний спеціаліст відділу проектної діяльності та міжнародного співробітництва виконавчого комітету Володимир-Волинської міської ради Ірина Загайчук провели для молоді бізнес-гру «Ризик», мета якої – перевірити знання учнів понять конкуренції, підприємницького хисту та ризику, формувати вміння логічно та нестандартно мислити, виділяти головне, виховувати зацікавленість у вивченні основ підприємницької діяльності, самосвідомість і громадську гідність.

Підприємці міста розповіли дітям про свої здобутки, а також чому чітко розставлені пріоритети і постійний саморозвиток життєво важливі. 

Юні підприємці завзято змагалися, демонструючи набуті ґрунтовні знання та вміння з економіки. Ділова гра  захопила старшокласників, а її переможці отримали призи.

Підприємці міста розповіли дітям про свої здобутки, а також чому чітко розставлені пріоритети і постійний саморозвиток життєво важливі.

Про цінність помилок, шлях до успіху та секрети розвитку власної справи в Україні говорили Іван Дуда, Лариса Дзюргалюк, Тетяна Токарєва-Асмолкова, Олександр Павлусенко, Олександр Токовий.

Telegram Channel