Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Кросівки Asics: секрети їх популярності

Взуття і на щодень, і для спорту.

sneakerstudio.com.ua

Кросівки Asics: секрети їх популярності

Спортивне взуття повинне бути зручним, легким та модним

Усім цим вимогам повністю відповідають кросівки Asics. Про них сьогодні, знають мабуть, усі. Можна придбати кросівки цього бренду, як для щоденної носки, так і для інтенсивних занять спортом, бігу. Із спортивним взуттям японського бренду Asics вам точно буде комфортно, вони забезпечать хорошу амортизацію та підтримку ступні

Інноваційні технології та якісні матеріали

Як виробнику вдається досягти такого чудового результату? Завдячувати потрібно інноваційним технологіям та матеріалам високої якості. До того ж, Asics представляє окремі моделі кросівок для різних видів спорту, враховуючи різне навантаження на стопу. У переважній більшості моделей використовується технологія  GEL. Що вона представляє собою? Підошва виготовляється із напівтвердої субстанції. А завдяки спеціальним вставкам вдається зменшити ударні навантаження. Перевагою технології GEL є те, що вона зовсім не боїться перепадів температур, що важливо при заняттях спортом.

Навіть шнурівка продумана таким чином, щоб зменшити ризик натирання.

Комфортні та водонепроникні

При виробництві також використовується унікальний матеріал EVA. Проміжна підошва складається з піни, яка виготовляється методом розширення полімерів. Еластичний і морозостійкий матеріал є м’яким та комфортним. Він також радує повною водонепроникністю. На цьому інноваційні технології бренду не закінчуються. Японський бренд також використовує спеціальний матеріал GEL, що характеризується жорсткою структурою. Цей матеріал використовується для контактних зон підошви. Ще одна інноваційна технологія DuoMax була створена для того, аби під час бігу, ходьби чи занять спортом ступня залишилась у правильному положенні. 

У такому взутті зручно і безпечно бігати.
У такому взутті зручно і безпечно бігати.

 Як бачите, японський виробник використовує чимало унікальних технологій, що і пояснює чудовий результат. Навіть шнурівка продумана таким чином, щоб зменшити ризик натирання. Придбавши собі один раз фірмові кросівки від японського бренду Asics ви, очевидно, станете відданим прихильником бренду. Адже знайти настільки ж комфортні та продумані до дрібниць кросівки досить складно.

Telegram Channel