Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Як підібрати броньовані двері для своєї оселі?

Щоб бути у безпеці - підбирайте двері з консультантом.

dveri.com.ua

Як підібрати броньовані двері для своєї оселі?

Вже ні для кого не секрет, що броньовані двері – це надійний та першочерговий захист оселі від непроханих гостей. Якщо ви не плануєте встановлювати сигналізацію або просто хочете убезпечити власне майно чи майно вашого офісу, будинку, дачі, необхідно вибирати такі двері, які по своїм якостям є найбезпечнішими

Ви можете вибрати двері тут – широкий асортимент і невисокі ціни гарантовані. В той же час необхідно розуміти, що злочинці можуть відкрити двері будь-якого типу. Насправді на це потрібен тільки час. Наприклад, якщо зловмисникам дуже довго відкривати замок квартири, вони вирішують, що його можна просто вирізати або ж навіть виламати шматок стінки. Тому багато домогосподарств встановлюють подвійні двері, сигналізацію або просто домовляються з сусідами, щоб ті зверталися в поліцію при підозрілих звуках механічного втручання в замок.

Найбільш безпечні двері завжди коштують трошки більше.

Які двері – найкращі?

Щоб підібрати варіант для себе, необхідно дати відповіді на наступні питання:

  • Призначення дверей. Є просто гарні декоративні варіанти з мінімальним ступенем захисту, що виглядають дорого. Зазвичай в цьому випадку двері просто відіграють свою звичайну роль, а охорону забезпечує сигналізація.
  • Якщо двері мають захищати від стороннього втручання, важливо вибрати замок: сувальдний, моноблок або ж циліндровий. Всі ці замки мають деякі відмінності у тому, як вони відкриваються і закриваються, а тому краще підбирати їх за допомогою консультантів. Найбільш безпечні двері завжди коштують трошки більше.
  • Металеве полотно, з якого роблять двері не повинно бути менш ніж 1,5 мм завтовшки.
  • На дверях повинні бути спеціальні накладки, які забезпечують максимальну ступінь прилягання до дверної коробки. В протилежному випадку крізь двері з того ж під’їзду буде протяг, неприємні запахи. 
  • Ціна дверей. Визначається тим, з якого вони зроблені матеріалу, хто виробник, який замок і таке інше. Зазвичай найдорожчі двері випускаються відомими брендами, але тут треба орієнтуватися на те, якими властивостями вони наділені.

Ви можете вибрати надійні двері, які будуть служити вам роками, причому не стануть суттєвим видатком з сімейного бюджету. Для цього просто треба запитати в консультанта, які саме моделі будуть найбільш підходящими саме в вашому випадку.

Telegram Channel