Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Із-під завалів непотребу  поліцейські врятували літню жінку, яка там пролежала три дні

На щастя, сусіди помітили відсутність бабусі та викликали поліцію.

Фото-ілюстративне.

depo.ua

Із-під завалів непотребу поліцейські врятували літню жінку, яка там пролежала три дні

Це сталося у Сумах. На сполох забили сусіди, викликали патрульних, бабусю шпиталізували в тяжкому стані, йдеться в повідомленні ТСН

За допомогою викрутки бабуся завжди відчиняла свої двері, тож так само потрапляють до її помешкання і поліцейські. Але за кілька кроків зупиняються через барикади сміття, старих речей і цілі табуни тарганів.Патрульний Олексій розповідає: « Щоб знайти господиню довелося розгрібати прохід серед мотлоху. Відгукнутися жінка не могла, її повністю завалило сміттям. Вона, почувши своє ім’я, рукою поворушила і так ми її знайшли. Я був дуже радий! Хоча б тому, що вона жива була, що подавала ознаки життя».

Відгукнутися жінка не могла, її повністю завалило сміттям.

Що у помешканні стільки сміття – сусіди лише здогадувалися. До себе в квартиру жінка нікого не впускала. Найчастіше її бачили під під'їздом біля сміттєвих баків, де вона перебирала непотріб. Тут вона шукала порожні пляшки, їх здавала за гроші. А багато чого з баків зносила додому. Сусіди стареньку підгодовували, коли ж помітили, що продукти залишались під її помешканням кілька днів, викликали патруль. 

Вже в лікарні з’ясувалося, що у неї стався інсульт, а допомогти не було кому. Нині старенька у неврологічному відділенні. «Вона надійшла у дуже важкому стані, в комі. Це дуже загрозливий для життя стан її був, якби не допомогли поліція та сусіди», – кажуть у лікарні.

Джерело: ТСН
Telegram Channel