Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Зеленський упевнений, що Путін його розуміє

Як можна довіряти кривавому керівнику Кремля?

Фото bbc.com.

Зеленський упевнений, що Путін його розуміє

Так він відповів, коментуючи питання, чи вважає Путін як і раніше, як він висловлювався раніше, що «Україна – не країна»

Президент України Володимир Зеленський вважає, що президент Росії Володимир Путін розуміє його позицію про те, що Україна є незалежною країною. Про це він заявив в інтерв’ю ізраїльському виданню The Times of Israel, повідомляє «Інтерфакс-Україна».

«Я не знаю, про що він (Путін – ред.) думає. Він не сказав мені. Я думаю, він розуміє моє ставлення: Україна – незалежна країна. Ми велика країна, найбільша в Європі. Я думаю, що він розуміє. Що він думає про це? Це в його голові», – заявив Зеленський, коментуючи питання, чи вважає Путін як і раніше, як він висловлювався раніше, що «Україна – не країна».

Також Зеленський заявив, що ніколи б не прагнув зайняти посаду президента, якби не ставив за мету домогтися встановлення миру на Донбасі.

За словами президента, з Путіним у нього «почався діалог», було кілька телефонних дзвінків, відбулася зустріч у Нормандському форматі.

«Ми створили формат для нашого діалогу, який призвів до деяких  «чутливих» рішень. Ми повернули наших полонених, наші кораблі. Після трьох років без зустрічей нам вдалося домовитися про Нормандський формат. Після цього стався другий обмін полоненими – найбільший подібний обмін», – зазначив Зеленський.

Він зазначив, що хотів би, щоб процес врегулювання просувався набагато швидше, але є дуже складні питання: «Я бачу прогрес, тому що кількість обстрілів значно скоротилася. Але це все ще має місце». 

Також Зеленський заявив, що ніколи б не прагнув зайняти посаду президента, якби не ставив за мету домогтися встановлення миру на Донбасі: «Я б ніколи не прагнув до президентства, не маючи такої мети».

Telegram Channel