Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Столові прибори у поході

Можна купити окремі прибори, або ж «всі в одному».

terraincognita.com.ua

Столові прибори у поході

Збираючись у мандрівку, де приготування їжі відбуватиметься в умовах, що досить далеко по рівню комфортності від звичайної домашньої кухні, важливою є правильна підготовка та розумний вибір кухонного спорядження. Якщо це похід, то для початку визначтесь, будете готувати Ви на вогнищі, або ж візьмете із собою примус

Якщо горілка, то газова, чи бензинова? В залежності від цього вже будете розуміти, чи потрібно докупити балони, або ж достатньо буде заповнити ємкість на заправці. Також тип вогню буде впливати на вибір каструль та сковорідок, з яких матеріалів вони будуть виготовлені. Зараз у магазинах туристичного спорядження із легкістю можна знайти безліч різноманітних наборів різної ємкості, матеріалів, ваги та ціни, тому вибрати є з чого, а отже чим точніше Ви будете розуміти що саме Вам потрібно, тим легше буде підібрати необхідне серед усього.

Не менш важливим буде також вибір такої, на перший погляд, дрібнички як столові прибори. Але ж усі, хто хоч раз уже був в поході, знають, наскільки важливими є компактність та полегшена вага кожного елементу, що береться із собою.

Такі столові прибори розробляються, аби бути максимально ергономічними, а тому будуть приносити задоволення від користування не лише в умовах походу, але й навіть прогулянки по місту із запланованим пікніком, або ж виручать, коли немає можливості спокійно поїсти вдома та доводиться це робити по дорозі до чергової зустрічі.

Можна купити як окремий набір із ложки, виделки та ножа, так і варіант, коли вони об’єднані в один прибор, тоді не доведеться перевертати весь рюкзак вверх дном, щоб знайти потрібну річ. Такі столові прибори розробляються, аби бути максимально ергономічними, а тому будуть приносити задоволення від користування не лише в умовах походу, але й навіть прогулянки по місту із запланованим пікніком, або ж виручать, коли немає можливості спокійно поїсти вдома та доводиться це робити по дорозі до чергової зустрічі. Варіантів матеріалів, з яких виготовлені столові прибори для походів є досить багато: алюміній, пластик, нержавіюча сталь, силікон, титан, чавун, дерево, бамбук тощо. Насправді вибір залежить в основному від Ваших особистих вподбань, що більше подобається в користуванні.

 

 Купити столові прибори для походу та інші елементи туристичного спорядження Ви зможете у мережі магазинів TerraIncognita за адресами:

м. Київ, вул. Гната Хоткевича, 8
м. Львів, вул. Пекарська, 26
м. Одеса, вул. Ніжинська, 37

Або ж перейшовши за посиланням до інтернет-магазину: www.terraincognita.com.ua, обирайте потрібний розділ та замовляйте доставку будь-куди. Залишились запитання? Телефонуйте за номерами: +38 098 62 555 74, +38 093 62 555 74 та отримуйте вичерпні відповіді від досвідчених професіоналів.

Купуйте найкращі речі, виразіть любов у дрібничках та подбайте про себе та своїх близьких!

Telegram Channel