Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Чому варто придбати торшер?

І світло, і затишно!

Вікна

Чому варто придбати торшер?

У сучасних інтер’єрах використовуються одночасно різні варіанти світильників, що робить помешкання комфортним та стильним

Поруч із люстрами, світлодіодними стрічками своє почесне місце займають і торшери. Вони і світло дарують, і помешкання прикрашають. Варто лише зайти на https://www.linija-svitla.ua/catalog/torshery і ви переконаєтесь, що більшість торшерів – справжні витвори мистецтва. Якого б стилю ви не дотримувались у своєму будинку чи квартирі, неодмінно знайдете підходящий торшер, який доповнить інтер’єр або стане його родзинкою. Полюбляєте ввечері посидіти із книгою і поласувати ароматним чаєм? Тоді вам точно не обійтись без торшеру! Уявіть, як затишно ви почуватиметеся на улюбленому кріслі при комфортному світлі торшеру.

Можливість регулювати освітлення

Якими перевагами можуть похвалитись торшери? В першу чергу, вони радують своєю мобільністю. Якщо ви захочете зробити в кімнаті перестановку, то перевішати бра буде досить проблематично, а от перенести торшер зможете без жодних труднощів. Також більшість сучасних моделей дають можливість регулювати освітлення, що дуже зручно. Може ввімкнути яскраве світло, якщо читаєте книгу, або розсіяне, якщо просто розмовляєте з другом за келихом вина.

Якого б стилю ви не дотримувались у своєму будинку чи квартирі, неодмінно знайдете підходящий торшер, який доповнить інтер’єр або стане його родзинкою.

Не лише світильник, а й витвір мистецтва

Торшери давно перестали виконувати роль лише світильника. Існує безліч різновидів торшерів, кожен з яких по-своєму красивий і стильний. Для будь-якого приміщення можна підібрати особливу модель, що стане справжньою родзинкою кімнати. Найпопулярнішими залишаються класичні торшери, що розміщуються на підлозі. Вони – і практичні, і виглядають досить цікаво. Такі світильники зазвичай встановлюють біля каміну, крісла чи дивану. У більшості випадків вони стають улюбленим місцем усіх домочадців. Що стосується декоративних торшерів, то їх зазвичай встановлюють у вітальній чи у спальні. Вони роблять кімнату надзвичайно стильною і цікавою. Головне, підібрати модель світильника, яка ідеально підійде вашому помешканню за стилем. Арочні торшери роблять кімнату більш витонченою.

Telegram Channel