Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
З чим зверталися ковельчани до міської влади

Запити стосувались комунального господарства, діяльності виконкому, земельних відносин, будівництва та архітектури.

Ковельська міська рада

З чим зверталися ковельчани до міської влади

До Ковельської міської ради впродовж 2019 року надійшло 2724 звернення від жителів, що майже на 3 відсотки менше аналогічного показника попереднього року

На особистих прийомах міського голови та його заступників торік побували 299 ковельчан. Електронною поштою надійшло 56 звернень, на телефонну «гарячу лінію» - 20, йдеться на сайті Ковельської міськради.

Актуальними залишаються комунальні питання.

Отримано 50 інформаційних запитів. Вони стосувались комунального господарства, діяльності виконавчого комітету, земельних відносин, будівництва та архітектури.

Актуальними залишаються комунальні питання. Торік зареєстровано 976 таких заяв, що становить 35,8 відсотка від загальної кількості.

У них йшлося про утримання, ремонт житла, комунікаційних мереж. З них 176 - щодо поліпшення якості послуг, водозабезпечення - 57, теплопостачання та газопостачання - 63, ремонту доріг та благоустрою прибудинкових територій (асфальтування, влаштування твердого покриття) - 223, роз’яснень щодо причин зростання оплати за житлово-комунальні послуги - 82, забезпечення електроенергією -78, проведення робіт з водовідведення, дозволу на переобладнання централізованої системи опалення та гарячого водопостачання в багатоквартирних житлових будинках – 297. 216 жителів міста просили вирішити питання будівництва та архітектури.

Telegram Channel