Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Сім’я волинського поліцейського отримала житло

Поліцейський пройшов АТО.

Поліція Волині

Сім’я волинського поліцейського отримала житло

Сьогодні, 21 січня, начальник Головного управління Національної поліції у Волинській області Петро Шпига вручив майору поліції Василю Антонюку ключі від двокімнатної службової квартири. Житло в новозбудованій багатоповерхівці по вул. Глушець у Луцьку надали в рамках інвестиційної угоди поліції області із забудовником

Василь Антонюк у правоохоронних органах служить 10 років. Закінчив Львівський державний університет внутрішніх справ України. Пройшов шлях від дільничного до заступника керівника управління кадрового забезпечення поліції області. У 2015 році в складі зведеного загону забезпечував правопорядок в зоні проведення АТО на території Донецької області.

Правоохоронця за сумлінну службу та виконання службових обов’язків нагороджено відомчими відзнаками та подяками МВС України. Василь Антонюк разом із дружиною Мар’яною виховує двох доньок Єву та Марію.  

У 2015 році в складі зведеного загону забезпечував правопорядок в зоні проведення АТО на території Донецької області.

Службове житло поліцейському та його сім’ї надали відповідно до рішення житлово-побутової комісії Головного управління Національної поліції в області.

Нагадаємо, в листопаді минулого року ключі від двокімнатної службової квартири отримала багатодітна родина старшого інспектора легендарної роти патрульної служби поліції особливого призначення «Світязь» Миколи Мельника. Торік житло отримали дев’ятеро співробітників волинської поліції в Луцьку та Ковелі. Окрім того, 15 родин поліцейських придбали житло на умовах фінансового лізингу.

Джерело: Сектор комунікації поліції Волинської області
Telegram Channel