Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
У Рівному запроторили до буцегарні грабіжника-рекордсмена

Ах ти ж, грабіжнику! Ах ти ж, негіднику!

Ілюстративне фото: tradm.ru

У Рівному запроторили до буцегарні грабіжника-рекордсмена

Протягом пів години відібрав ровери у двох велосипедистів і відлупцював автолюбителя

Запобіжний захід відносно 30-річного жителя обласного центру, який за пів години вечора 19 січня відкрито заволодів двома велосипедами та посеред дороги побив водія, обрали сьогодні, 21 січня у Рівненському міському суді, повідомляє Відділ комунікації поліції Рівненської області.

Нагадаємо, на вулиці Степана Бандери зловмисник відібрав у неповнолітнього велосипед, а потім – на вулиці Ботанічна відкрито заволодів іще одним двоколісним. 

На вулиці Степана Бандери зловмисник відібрав у неповнолітнього велосипед, а потім – на вулиці Ботанічна відкрито заволодів іще одним двоколісним. 

Крім того, на вулиці Миколи Карнаухова рівнянин наніс тілесні ушкодження водію — 23-річному рівнянину, в автомобіль якого врізався зловмисник на велосипеді.

«30-річного рівнянина було одразу затримано та поміщено до ізолятора тимчасового тримання, — повідомив заступник начальника Рівненського відділу поліції — начальник слідчого відділу Павло Пастушок. — Учора чоловікові повідомили про підозру у вчиненні двох грабежів та хуліганства».

Сьогодні, 21 січня, суд задовольнив клопотання слідчого про обрання 30-річному раніше судимому рівнянину запобіжного заходу у виді тримання під вартою строком на 60 діб без права внесення застави.

Досудове розслідування триває.

Telegram Channel