Курси НБУ $ 41.45 € 46.11
На що звернути увагу при виборі боксерської груші?

Водоналивна груша Aqua Training Bag витримує удари будь-якої сили

amunicia.com.ua

На що звернути увагу при виборі боксерської груші?

Наявністю цього спортивного снаряду в будинку чи квартирі нікого не здивуєш. Його купують не лише професійні боксери, а й звичайні чоловіки, які хочуть тримати своє тіло в тонусі

Боксерська груша допоможе впевненіше себе почувати, ви відпрацюєте удари, підвищите витривалість організму. Що вже казати про спортсменів, які займаються в секції боксу чи професійних боксерів? Для них цей класичний снаряд є необхідністю.

Якщо вам потрібна груша для боксу, ви будете приємно здивовані, наскільки великий асортимент цих спортивних снарядів у сучасних магазинах.

Вони відрізняються параметрами та ціною.

Вони відрізняються параметрами та ціною. 

На що ж звернути увагу при покупці? Боксерські груші та мішки класифікуються на декілька основних категорій. Вони відрізняються один від одного не лише вартістю та зовнішнім виглядом, але і комплексом вправ, які можна з їх допомогою виконувати.

Основними категоріями є:

Важкі боксерські мішки. Цей снаряд можна справедливо назвати класичним та універсальним. Він підходить для багатьох видів спорту, дозволяє відпрацьовувати удари, як руками, так і ногами.  Такі груші можуть використовувати люди різного віку, вони підходять навіть для дітей.

Важкі боксерські груші. Груші є значно меншими за габаритами від мішків. Їх в основному використовують для ударів руками. Якщо ви плануєте відпрацьовувати в тому числі і вправи ногами, варто враховувати цей нюанс.

Пневматичні легкі груші. Снаряд, який ідеально підходить для швидкісних тренувань. Щоправда, часто він є додатковим до важких мішків чи груш.

Підлогові снаряди (наливні мішки). Такі снаряди, на відміну від попередніх варіантів, не підвішують до стелі, а встановлюють на підлогу. За ціною вони зазвичай є дорожчими за підвісні. Наповнювачем для підлогових снарядів є вода або пісок. Їх перевагою є мобільність. Підвісні снаряди перенести в інше місце ви не зможете, принаймні це буде досить проблематично.

Підвісні борцівські манекени. Цей снаряд також вважають класичним та універсальним. Із ним можна працювати, як зі звичайним мішком.

Telegram Channel