Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
У Рожищі презентують проєкт «Будуємо Україну Разом»

Україна — це не президент, не парламент, ані місцева влада. Це ми з вами.

Рожищенська міська рада

У Рожищі презентують проєкт «Будуємо Україну Разом»

Хочеш змінити своє місто чи село на краще? Щоб у твоїй громаді сформувалася активна волонтерська спільнота? А ще провести цікаво вільний час, познайомитись з активною молоддю твого міста чи села, знайти нові можливості для саморозвитку?

Охочих запрошують долучатися до БУР-табору – волонтерської акції, яка має на меті нести цінності взаємодопомоги та добросусідства в громади, йдеться на сайті Рожищенської міської ради.

Учасники заходу зможуть дізнатися про напрямки діяльності БУР, волонтерські акції та як до них долучитися 23 січня о 15 год.

Адреса проведення: «Молодіжний простір CityLife», вул. Драгоманова, 2, (другий поверх, вхід з двору) Рожище.

Спікерка заходу: Веб дизайнерка у Викрутка та дизайнерка, координаторка, SMM менеджерка у Bila Vorona Group Тетяна Вілігурська.

Сформувати в молоді почуття довіри одне до одного та відповідальності за свою країну.  

Довідково. «Будуємо Україну Разом» (або просто БУР) - це волонтерська програма, завдяки якій ти зможеш подорожувати, досліджувати Україну та допомагати потребуючим людям. Щороку активні члени БУРу залучають молодь з усієї країни, щоб разом відвідати різні містечка України і допомогти сім’ям у скруті відновити їхні домівки, а також підтримати місцеві громадські простори та молодіжні платформи.

Через спільну працю та корисний відпочинок в колі однодумців члени БУРу хочуть сформувати в молоді почуття довіри одне до одного та відповідальності за свою країну. Вони переконані, що велике починається з малого, а змінивши життя однієї людини, можна змінити ціле суспільство.

«БУР намагається пояснити людям, що Україна — це не президент, не парламент, ані місцева влада. Це ми з вами. І саме від нас залежить, якою буде Україна через декілька років», - Юрко Дідула, керівник волонтерського проєкту «Будуємо Україну Разом».

Telegram Channel