Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
26 зрізаних під Кухітською Волею сосен знайшли на пилорамі аж на хуторі Скоморохи

Нещадно ріжуть український ліс...

Фото: Національна поліція

26 зрізаних під Кухітською Волею сосен знайшли на пилорамі аж на хуторі Скоморохи

Деревина примандрувала до Волинської області із сусідньої Рівненщини

Самовільну порубку сосни поблизу села Кухітська Воля Зарічненського району виявив учора, 23 січня, лісничий Острівського лісництва, повідомляє Відділ комунікації поліції Рівненської області.

Слідчо-оперативна група на місці встановила, що невідомі особи незаконно зрізали 26 дерев в одному з кварталів. У результаті проведених розшукових заходів поліцейські Зарічненського відділення поліції спільно із військовослужбовцями Нацгвардії виявили викрадене на території домогосподарства, де облаштована пилорама, на хуторі Скоморохи у Волинській області. Зі слів власника, 46-річного приватного підприємця, двоє невідомих привезли йому розпиляну деревину, походження якої йому невідоме.

Слідчо-оперативна група на місці встановила, що невідомі особи незаконно зрізали 26 дерев в одному з кварталів. 

У рамках досудового розслідування, розпочатого за фактом незаконної порубки лісу за частиною 1 статті 246  Кримінального кодексу України, чотири метри кубічних деревини вилучили та доставили на відповідальне зберігання в Острівське лісництво. Слідчі підготували клопотання до суду про накладення на неї арешту. Слідчі дії тривають. 


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel