Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
У Ковельській виховній колонії провели арт-терапевтичний тренінг

Штрих за штрихом — народжувалися на полотні юнацькі мрії та надії.

ФОТО: Ковельська міська рада

У Ковельській виховній колонії провели арт-терапевтичний тренінг

Захід відбувся задяки тісній співпраці Ковельського міського центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді та адміністрації виховної колонії

Модератором тренінгу під назвою «Я і моя мрія» стала активна громадська діячка, очільниця громадської організації «Зігрій душу» Анна Лисакова.

Жінка має чималий досвід роботи з бійцями, ветеранами, що були учасниками бойових дій на Сході нашої країни, і вже з 2014 року успішно працює з ними, використовуючи й арт-терапевтичні техніки.

Запах фарби, легке шарудіння пензлів, музика налаштовували хлопців думати про дім, любов, дружбу, передати на полотні свої емоції, клопоти та сподівання.

Штрих за штрихом — народжувалися на полотні юнацькі мрії та надії. Запах фарби, легке шарудіння пензлів, музика налаштовували хлопців думати про дім, любов, дружбу, передати на полотні свої емоції, клопоти та сподівання.

Завершився тренінг спільним фото вихованців колонії з жовто-блакитним прапором, на якому помітні різнокольорові відбитки долонь українських героїв, повідомляє сайт Ковельської міської ради.

 

 

Telegram Channel