Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
У Луцьку кілька будинків відучора без тепла. Вранці опалення подали в лікарню

Ведуться роботи з ліквідації аварії.

УНІАН

У Луцьку кілька будинків відучора без тепла. Вранці опалення подали в лікарню

Через витік на тепловій мережі котельні на вул. Відродженяня, 15, 6 будинків на просп. Відродження та 1 будинок на вул. Січовій залишаються без опалення

О 21:30 24 січня через витік на тепловій мережі котельня на просп. Відродження, 15 припинила роботу, залишивши всіх приєднаних споживачів без опалення.

З 5:00 25 січня роботу котельні відновлено, а послугу з централізованого опалення відновлено для всіх споживачів окрім 6 багатоквартирних житлових будинків та Луцької міської клінічної лікарні.

Близько 9 години послугу відновлено для Луцької міської клінічної лікарні. Аварійна служба підприємства продовжує роботи з відновлення опалення для будинків на просп. Відродження, 7, 14, 14-а, 14-б, 16, 16-а та на вул. Січовій, 2.

Близько 9 години послугу відновлено для Луцької міської клінічної лікарні.

Просимо вибачення за завдані тимчасові незручності.

«Звертаємо також увагу на деякі зміни, що відбулися на нашому офіційному веб сайті в частині інформування про аварійні ситуації. Ці новини залишатимуться в стрічці новин не більше трьох днів аби вам, шановні споживачі, було легше шукати в стрічці іншу актуальну інформацію стосовно, наприклад, передачі показників лічильників та вузлів комерційного обліку, нарахування, перерахунки та інше. При цьому повідомлення про витоки на мережах не зникатимуть зовсім, а будуть зібрані в розділі «Аварійні Ситуації», де вже створено архів за останні три роки» - інформують в «Луцьктепло».

Джерело: ДКП Луцьктепло
Telegram Channel