Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
Заяви «слуг» про скасування євроінтеграції – це повернення в часи Януковича

Що ви верзете, пане Арахамія?

ЛБ.

Заяви «слуг» про скасування євроінтеграції – це повернення в часи Януковича

Лідер фракції Зеленського у парламенті Арахамія заявив, що хоче скасувати Угоду про асоціацію. Такі дії представників влади можуть призвести до диктатури, зникнення незалежності і того, що Україна потрапить під російський вплив

Про це розповів народний депутат з «Європейської Солідарності» Микола Княжицький у своєму відео-блозі. 

«Угода про асоціацію – це не просто документ. Синхронізація українського законодавства з європейським – це не просто підпис на папірці. Угода про асоціацію – це документ, за який люди вийшли на Майдан, віддавали свої життя», – сказав він.

Парламентар також наголосив, що для недопущення європейської інтеграції України і збереження імперського впливу Росія розпочала військову агресію проти нашої держави.

«Це документ, через підписання якого, а вірніше задля того, щоб ми його не підписали, Російська Федерація розпочала війну проти України. Це документ, за який люди клали своє життя. А для Давида це, мабуть, не так важливо. Бо якісь наші інтереси важливіші», – зазначив Микола Княжицький. 

«Угода про асоціацію – це не просто документ. Синхронізація українського законодавства з європейським – це не просто підпис на папірці. Угода про асоціацію – це документ, за який люди вийшли на Майдан, віддавали свої життя»

Окрім цього, народний депутат підкреслив, що європейське законодавство допомагає Україні вигравати міжнародні суди проти Росії і гармонізація українського законодавства з європейським є необхідною практикою.

Княжицький нагадав Арахамії, що за курс до цивілізованого світу українці заплатили на Майдані своїми життями.
Княжицький нагадав Арахамії, що за курс до цивілізованого світу українці заплатили на Майдані своїми життями.

  «Наші інтереси і є в синхронізації нашого законодавства з законодавством Європейського Союзу. Завдяки цьому працює Венеційська комісія, завдяки цьому ми виграємо міжнародні суди і в Стокгольмському арбітражі, і в багатьох інших судах, наприклад щодо українських моряків, і примушуємо Росію хоча б трошки менше проявляти свою агресію, хоча б трошки більше жити за європейськими правилами.

Вони не хочуть виконувати рішення європейських судів. Вони не хочуть, щоб ми, підписавши Угоду про асоціацію, інтегруючись у Європейський Союз, могли б чесно, на очах всього світу, ставити Росію на місце», – наголосив політик.

Зазначимо, що під час виступу на економічному форумі в Давосі лідер фракції «Слуга народу» Давид Арахамія заявив, що Україні слід тимчасово відмовитись від гармонізації українського законодавства з ЄС. 

Джерело: ЄС.
Telegram Channel