Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Очільник громади з Волині отримав Подяку від народного депутата України

Ірина Мирославівна вручила її особисто очільнику громади під час засідання сесії селищної ради.

Фото Мирослави Струк

Очільник громади з Волині отримав Подяку від народного депутата України

Ірина Констанкевич відзначила Любешівського селищного голову Олега Куха

Він удостоївся її «За активну громадську позицію, вагомий особистий внесок у соціально-економічний розвиток Любешівщини, розбудову місцевого самоврядування, багаторічну сумлінну працю та високий професіоналізм» - йдеться у листі. Ірина Мирославівна вручила Подяку особисто очільнику громади під час засідання сесії селищної ради. Раніше Олег Іванович три роки працював головою місцевої райдержадміністрації, але коли в 2017-му оголосили вибори, пішов на них і з великим відривом від інших претендентів переміг. Про це йдеться на сайті Любешівської громади.

Ірина Мирославівна вручила її особисто очільнику громади під час засідання сесії селищної ради.

Любешівську об’єднану територіальну громаду створено 30 листопада 2017 року. Вона розташована у крайній північно-східній частині Волинської області за 137 кілометрів від обласного центру — міста Луцька. На півночі ОТГ межує з Республікою Білорусь, на сході — із Зарічненським і Володимирецьким районами Рівненської області, на заході — з Камінь-Каширським, на півдні — з Маневицьким районами Волинської області. Площа громади — 1 109 квадратних кілометрів, населення — 28 758 чоловік. Громада займає 76,48 відсотка території Любешівського району і 5,51 відсотка території області, чисельність її населення становить 80 відсотків усіх мешканців району і 2,77 відсотка населення області. Громада об’єднує 37 населених пунктів, в тому числі її центр — селище міського типу Любешів.

- У минулому році розробили Програму «Безпечна громада», а в цьому — вже зробили перші кроки з її втілення. Встановили в Любешові десять камер відеоспостереження, ще шістнадцять — у дитячих садочках. Розвиватимемо мережу і надалі. Сьогодні ця система підключена до чергової частини поліції, і там в режимі реального часу на величезному моніторі відстежують, що відбувається в селищі. В Центрі безпеки ведеться запис, і за потреби можна проглянути відеозаписи. Це вже дало свій ефект, - каже очільник громади.

Telegram Channel