Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
  На Турійщині проаналізували ситуацію з житловими субсидіями

У разі підтвердження порушень, суми виплат людям доведеться повернути до державного бюджету.

Фото з Фейсбуку

На Турійщині проаналізували ситуацію з житловими субсидіями

Сьогодні на нараді в райдержадміністрації начальник управління соціального захисту населення Тетяна Костюк поінформувала, що в районі на обліку перебуває 2026 одержувачів житлових субсидій

У січні 2020 року управлінням призначено допомогу для відшкодування витрат  на оплату  житлово-комунальних послуг 45 домогосподарствам. Враховуючи зміни вартості природного газу в січні поточного року, проведено перерахунок розміру субсидій без додаткового звернення громадян. В цьому ж місяці нараховано їх в готівковій формі 1 795 домогосподарствам.

У разі підтвердження порушень, суми виплат людям доведеться повернути до державного бюджету.

Опрацьовано матеріали, які надійшли від Мінфіну за результатами верифікації субсидій за жовтень 2019 року. За даними перевірки, виявлено реєстрацію протягом 12 місяців перед зверненням (призначенням без звернення) квартири (будинку), земельної ділянки на суму понад 50 тис. гривень по 54 домогосподарствах. Також виявлено факти купівлі або іншим законним способом набуття права власності на нерухомість на суму понад 50 тис. гривень 16 одержувачами субсидій. На даний час проводиться перевірка наданої Мінфіном інформації. У разі підтвердження порушень, суми виплат людям доведеться повернути до державного бюджету, йдеться на сайті Турійської районної державної адміністрації.

Telegram Channel